Aktuellt

Välkommen till den andra upplagan av Moveup Padel Invitation Tournament. Turneringen vänder sig till dig som jobbar inom Life Sciences (medicinteknik, läkemedelsindustri eller lab/diagnostik) samt till dig som jobbar med IT/SW/HW/digitala tjänster med inriktning mot hälsa/sjukvård/medech. Anmälan via mail: padel@moveup.se

Välkommen till ett frukostseminarium med temat på allas läppar idag; AI – Artificial Intelligence. Via vår partner Tenfifty får vi ta del av konkreta driftsatta AI-case inom life sciences och medtech. Detta är en presentation för dig som ser AI-potentialen i din verksamhet men som kanske inte riktigt har koll på vilka vägar man kan ta respektive vilka vägar som bör undvikas.

Den 30 mars arrangerar vi, i Göteborg, tillsammans med Tenfifty, ett frukostseminarium på temat AI inom Life Sciences. Tenfifty guidar oss igenom ett antal konkreta och driftsatta AI-case och vilka framgångsfaktorerna har varit när dessa företag på ett lyckat sätt tagit sig från en initial idé till en slutlig och driftsatt AI. Detta är en presentation för dig som ser AI-potentialen i din verksamhet men som kanske inte riktigt har koll på vilka vägar man kan ta respektive vilka vägar som bör undvikas.

Se till att inte missa ditt nästa karriärsteg. Bli prenumerant och håll dig uppdaterad på alla lediga jobb inom Life Science. Som prenumerant får du ett e-postmeddelande så fort det dyker upp en ny spännande tjänst!

Vilka förmåner är viktigast för medarbetarna år 2022? I en färsk undersökning från Benify har nästan 16 000 medarbetare i Sverige fått svara på frågor om förmåner, arbetsklimat och vad som engagerar dem. Ett nytt arbetssätt börjar ta form och det verkar som att en hybridlösning är här för att stanna.

Are you passionate about sustainability, innovation, safety, and collaboration? Nouryon is now looking for a Senior Product Safety Expert to join their team in Gothenburg. In this role you will lead and coordinate global activities around substance and product data systems and processes for mainly hazard communication (SDS, labels).