Om oss

Moveup har kontor i Stockholm och Göteborg. Med välrenommerade partners i Norge, Danmark och Finland täcker vi idag hela den nordiska marknaden.

animated white arrow down

Moveup

Moveup Consulting AB har mer än 20 års erfarenhet av search och kvalificerad rekrytering. Våra rekryteringsuppdrag finns primärt inom näringslivet bland börsbolag och privatägda bolag inom vårt specialistområde; Life Science.

Vi kan din bransch och vi vet  vad som krävs för att bli framgångsrik i ett nytt jobb. Moveup arbetar med såväl svenska som nordiska rekryteringsuppdrag och vi skapar långvariga relationer baserat på öppenhet, ömsesidigt förtroende och respekt både för våra kunder och kandidater.

Moveup har kontor i Stockholm och Göteborg. Med välrenommerade partners i Norge, Danmark och Finland täcker vi idag hela den nordiska marknaden. 

ETIK

Att arbeta med rekrytering kräver en hög grad av sekretess. Detta gäller all information som våra kunder delar med oss.

Varje rekrytering skall också vara en positiv upplevelse för den enskilde kandidaten. Vi värnar därför om att alla kandidater får en snabb och tydlig återkoppling. Lika stor vikt lägger vi vid att alla behandlas lika och rättvist. 

Alla personuppgifter behandlas under strikt sekretess och vi följer naturligtvis GDPR.

Stabil ekonomi ger trygghet på lång sikt

Moveup är ett privatägt aktiebolag som ägs av nyckelpersoner inom företaget. Företaget har inga lån, är lönsamt och är inte beroende av någon enskild kund vilket garanterar kontinuitet i arbetet.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Globalt partnerskap med SpenglerFox

Genom vårt partnerskap med SpenglerFox och deras globala nätverk av dotterbolag kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster som har utformats för att stödja våra kunder, var de än är verksamma. Det säkerställer också att vi maximerar vår räckvidd och kan nå talanger på den globala marknaden. För att lära känna SpenglerFox besök https://www.spenglerfox.com/