AI Seminarium – Life Sciences & Medtech

Välkommen till ett frukostseminarium med temat på allas läppar idag; AI – Artificial Intelligence.

Dagens frukostseminarium kommer kort att belysa AI utifrån ett historiskt och ett framtida perspektiv, men tyngdpunkten på presentation kommer att ligga på vad företag kan och bör göra via AI redan idag.

Via vår partner Tenfifty får vi ta del av konkreta driftsatta AI-case inom life science och medtech. Vi går igenom vilka framgångsfaktorerna har varit när man på ett lyckat sätt tagit sig från en initial idé till en slutlig och driftsatt AI.

Detta är en presentation för dig som ser AI-potentialen i din verksamhet men som kanske inte riktigt har koll på vilka vägar man kan ta respektive vilka vägar som bör undvikas.

—-

Tenfifty är en mycket erfaren data science/AI-partner när du behöver optimera eller automatisera din verksamhet. Under två decennier har bolaget levererat skräddarsydda tjänster baserat på AI, data science och crawling. Deras lösningar baseras på olika språk, tal, bilder eller traditionell numerisk data. Tenfifty är en AI-partner som erbjuder skräddarsydda lösningar för att strukturera, förstå och använda data för att förbättra verkliga beslut.

Moveup har mer än 20 års erfarenhet av search och kvalificerad rekrytering. Våra rekryteringsuppdrag är enbart inom vårt specialistområde Life Science där vi rekryterar chefer, specialister och säljare.

Tid: torsdag 30 mars kl. 08.00 – 09.15 (frukost serveras från kl. 07.30)

Plats: Tenfifty, Kronhusgatan 7, Göteborg

Anmälan: tom.bergqvist@moveup.se

Kontakt: Tom Bergqvist: 0733 – 87 27 22

Eventet kommer att dokumenteras med bild och video, som i sin tur kan komma att publiceras i digitala medier. När du anmäler dig, utgår vi från att du lämnar ditt samtycke till sådan publicering. Vänligen kontakta annars Tom  förväg.

Fler inlägg