Moveup Padel Invitation Tournament

Nedräkningen har börjat!

Så, äntligen! Efter att ha tvingats ställa in planerad turnering både en- och två gånger under rådande pandemi är vi nu äntligen i full gång med att planera för den allra första omgången av Moveup Padel Invitation Tournament.

Turneringen vänder sig till dig som jobbar inom Life Sciences (medicinteknik, läkemedelsindustri eller lab/diagnostik) samt till dig som jobbar med IT/SW/HW/digitala tjänster med inriktning mot hälsa/sjukvård.

Spelplats blir en padelanläggning i Göteborgsområdet och datum/tid kommer att presenteras inom kort.

Moveup Padel Invitation Tournament kommer att spelas i två klasser, A- respektive B-klass. A-klassen vänder sig till Er som spelar padel regelbundet och sannolikt har spelat en del matcher i seriespel eller turneringar. B-klassen är öppen för alla som vill spela, men som ännu inte kommit lika långt i sin padelkarriär. Man anmäler sig helst som ett färdigt lag (2 spelare), eller som ensam spelare. Vi kommer då att göra allt vad vi kan för att para ihop er med en lämplig partner. Men, för att vara helt garanterad plats så bör ni försöka att själv hitta en spelpartner i branschen.

Det finns ingen separat dam- respektive herrklass. Istället hoppas vi få se såväl mixade lag, som lag bestående av två damer och även lag med två spelsugna herrar. Alla är välkomna!

Håll utkik både här på vår hemsida, och på LinkedIn (följ oss gärna där: https://www.linkedin.com/company/moveup-consulting-ab).

Mer information kommer inom kort.

PS. Vill du vara säker på att inte missa detta tillfälle så går det utmärkt att redan nu skicka ett mail med din intresseanmälan till: padel@moveup.se.

Du kommer då att få ett mail från oss i samband med att inbjudan går ut.

Välkommen till Moveup Padel Invitation Tournament!

Fler inlägg