Moveup Padel Invitation Tournament

Nedräkningen har börjat!

Som sagt, en gång är ingen gång, men två gånger – då börjar det bli en tradition! Varmt välkomna till andra upplagan av Moveup Padel Invitation Tournament. Förra året blev något av en succé med 26 st. lag anmälda. Till slut, efter några sena avhopp blev vi 24 lag från 27 st. företag inom Life Sciences som gjorde upp om segern i en A- respektive en B-klass.

Turneringen vänder sig till dig som jobbar inom Life Sciences (medicinteknik, läkemedelsindustri eller lab/diagnostik) samt till dig som jobbar med IT/SW/HW/digitala tjänster med inriktning mot hälsa/sjukvård/medtech.

Spelplats i år blir Östermalmshallen i Mölnlycke. En mycket fin anläggning med en lite speciell historia, som vi lovar att berätta i detalj på plats.

Vill också passa på att tacka våra sponsorer, som hjälper oss att göra denna dag till något alldeles extra. Stort tack; NSK/Integration Diagnostics, Virtual Engineering, Art Clinic, Salming Padel, Tenfifty, Östermalmshallen Padel & Restaurang och JSC – Jamie Smith PR & Communications.

Speldatum: 4 maj

Tid: 09.00 – 14.00 (samling 08.30)

Moveup Padel Invitation Tournament kommer att spelas i två klasser, A- respektive B-klass. A-klassen vänder sig till Er som spelar padel regelbundet och sannolikt har spelat en del matcher i seriespel eller turneringar. B-klassen är öppen för alla som vill spela, men som ännu inte kommit lika långt i sin padelkarriär. Man anmäler sig helst som ett färdigt lag (2 spelare), eller som ensam spelare. Vi kommer då att göra allt vad vi kan för att para ihop er med en lämplig partner. Men, för att vara helt garanterad plats så bör ni försöka att själv hitta en spelpartner i branschen.

Det finns ingen separat dam- respektive herrklass. Istället hoppas vi få se såväl mixade lag, som lag bestående av två damer och även lag med två spelsugna herrar. Alla är välkomna!

Håll utkik både här på vår hemsida, och på LinkedIn  för mer info om tävlingen (följ oss gärna där: https://www.linkedin.com/company/moveup-consulting-ab).

PS. Vill du vara säker på att inte missa detta tillfälle så går det utmärkt att redan nu skicka ett mail med din intresseanmälan till: padel@moveup.se.

Välkommen till Moveup Padel Invitation Tournament!

 

Fler inlägg