Om oss

Moveup Consulting AB är ett privatägt företag som sedan starten, 2001, specialiserat sig på kvalificerade rekryteringar inom få utvalda branscher; Life Science, Engineering & Technology samt IT. Vi, liksom våra uppdragsgivare, är av uppfattningen att de allra bästa kandidaterna sällan aktivt söker jobb. Istället sitter de ofta nöjda på bra positioner och söker oftast inte jobb via annonser eller andra kanaler. Därmed krävs ett mycket aktivt förhållningssätt gentemot alla dessa duktiga kandidater på marknaden.

Idag har Moveup egna kontor i Stockholm och Göteborg. Med välrenommerade partners i Norge, Danmark och Finland täcker vi idag hela den nordiska marknaden.

Vår geografiska täckning har gett oss förmånen att få teckna flera nationella och nordiska ramavtal med kunder både inom Life Science, Engineering & Technology samt IT.

Etik och moral

Ett professionellt rekryteringsarbete bygger på ett etiskt förhållningssätt gentemot såväl kandidater som kunder och är därför en hörnsten i Moveups dagliga arbete.

I varje rekryteringsuppdrag handlar det om att lära känna kundens företag och verksamhet ingående och detta kräver en hög grad av sekretess gällande all information om bolagsangelägenheter som inte direkt berör uppdraget.

Vi intar också en roll gentemot kandidaterna som bygger på ömsesidigt förtroende. Därför behandlar vi naturligtvis alla personliga uppgifter om kandidaterna under strikt sekretess.

Stabil ekonomi ger trygghet på lång sikt

Moveup är helt egenfinansierat och ägs av nyckelpersoner inom företaget. Företaget har inga lån, är lönsamt och är inte beroende av någon enskild kund vilket garanterar kontinuitet i arbetet.

Av Soliditet, som står bakom kreditvärderingssystemet AAA (trippel-A) har Moveup erhållit högsta ratingen; AAA vilket innebär att företaget uppvisar nyckeltal som ligger avsevärt över branschens genomsnitt. För att uppnå denna s.k trippel-A-rating måste bolaget även ha varit verksamt i minst 10 år.

moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

bcf-vanforetag-logo-trans