Ny kund

CoalaLifeBayersamarbetehjärtmonitor - new

Vi är stolta att meddela att vi har fått förtroendet att hjälpa Coala Life bygga upp sin organisation och rusta sig för fortsatt global expansion efter lanseringar i Tyskland, Nederländerna och i USA under 2019.

Coala Life är en av Sveriges just nu allra hetaste startups inom medtech. Genom distansövervakning och analys får du svar på hur ditt hjärta slår. Med världsunika Coala Heart Monitor fångas ditt EKG och hjärtljud på bara 60 sekunder. Du får svar på analysen i din smartphone inom ett par sekunder.

Coala Heart Monitor hjälper dig att följa ditt hjärta och upptäcka förmaksflimmer samt andra rubbningar i hjärtrytmen. I sin tur möjliggör detta förebyggande av hjärtsjukdomar. För vården har Coala Heart Monitor och tillhörande system för distansövervakning skapat stora värden, bland annat kostnadseffektivitet, sänkta trösklar för utredning och hög patientnöjdhet.

Tack vare vår erfarenhet av rekrytering inom IT/teknik och life science, startar vi nu arbetet med att rekrytera fyra medarbetare som alla ska utgå från Coalas nya huvudkontor i Uppsala. Vi kommer snart att presentera de nya positionerna. Det handlar om roller inom teknik, marknad, kvalitet och supply.

Fler inlägg