Moveup Padel Invitation Tournament

Vilken dag det blev!

Tack alla ni som var med och gjorde första upplagan av Moveup Padel Invitation Tournament till något alldeles extra. Det blev en dag fylld av padel, mingel och mat. Ett sådant tillfälle som många av oss verkligen längtat efter under en tid av pandemi och restriktioner. Stort tack och välkomna tillbaka nästa år när vi gör detta till en tradition för branschen.

Totalt var vi 24 lag från 27 st. företag som gjorde upp om segern i en A- respektive en B-klass. Merparten kom från företag inom medicinteknik, läkemedel, lab & diagnostik. Undantaget var några de partners/sponsorer vi hade med oss som i stället jobbar i bolag som stöttar industrin med tjänster inom till exempel PLM respektive pensioner & försäkringar. Tack Virtual Engineering, Max Matthiessen och Integration Diagnostics/NSK för ert deltagande. Tack också Jamie Smith för en underbar segerintervju och alla bilder.

Efter många roliga (och jobbiga) matcher stod finalen i A-klassen till slut mellan Mölnlycke och GHP.

Vinnare, som därmed skrev in sig i historieböckerna som segrare i vår allra första turnering, blev lag Mölnlycke representerat av Lavi Zurka och Andreas Hellman. Stort grattis till er båda!

I B-klassen stod finalen mellan Team Texray (Yvonne Ericsson och Magnus Apell) och Biolin/SU (Martin Malmström och Peter Hering). Segrande i den bataljen blev Martin och Peter som därmed tog hem bucklan i B-klassen. Stort grattis också till er!

Vi hoppas att alla ni som var med vill komma tillbaka nästa år igen. Och vi hoppas också att några nya lag och spelare tillkommer. Vi vet att flera gärna varit med i år, men fått förhinder. Ni är alla välkomna 2023 i nästa upplaga av Moveup Padel Invitation Tournament.

Stort tack, från alla oss på Moveup, för en fantastisk dag!

Fler inlägg