”Det var en väldigt bra rekryteringsprocess hela vägen!”

När Joel Cederholm nyligen rekryterades till rollen som Sales Representative på Handicare Group, var Moveup ansvariga att föra rekryteringsprocessen framåt. Vi tog kontakt med Joel efteråt för att ta reda på hur han upplevde processen…

 

Hur gick rekryteringsprocessen till?

Först blev jag kontaktad av Katarina från Moveup via LinkedIn. Hon frågade om hon fick ringa mig, vilket hon fick. I vårt samtal presenterade hon företaget, och rollen som Sales Representative. Jag tyckte det lät spännande och blev intresserad av att få veta mer.

Hon frågade om jag ville träffa den rekryterande chefen. Så jag träffade honom och hade ett bra inledande samtal. Katarina återkopplade direkt efteråt. Hon sade att de ville träffa mig på huvudkontoret i Stockholm, så jag åkte dit och blev intervjuad av både försäljningschefen i Europa och i Norden. Efter intervjuerna i Stockholm ringde Katarina igen och ville ta referenser. Allting gick bra, så till slut fick jag ett samtal med ett positivt besked från HR-chefen. Jag blev superglad!

Hur var det att samarbeta med Moveup genom rekryteringsprocessen?

De är verkligen proffsiga. Det var en mycket tydlig och proffsig process hela vägen. Den har skötts diskret och med snabb återkoppling. Det är precis så som man vill ha det i en rekryteringsprocess. Det får inte blir för långdraget även om en rekryteringsprocess inte är en quick-fix heller. Jag var mest imponerad över den snabba återkopplingen och att processen hela tiden drevs framåt utan krångel. Det var en väldigt bra rekryteringsprocess hela vägen!

Hur har den första tiden varit i din nya roll?

Det har varit intensivt. Mycket introduktion och mycket som är nytt.

Mina kollegor har varit väldigt hjälpsamma, så jag har fått en bra och smidig process hela vägen. Bra introduktionsprogram med mycket sambesök och utbildning. Jag har även hunnit med att vara med på mässa i Lund, och konferens i Berlin.

Skulle du rekommendera Moveup som rekryteringsföretag till andra kandidater?

Absolut! Det skulle jag verkligen göra. De är väldigt professionella. Jag är jättenöjd och Katarina är fantastisk!

Fler inlägg