Outplacement

Moveup Consulting är en kvalificerad partner inom outplacement och vi stöttar chefer, specialister och andra nyckelpersoner som av olika anledningar inte kan, vill eller får vara kvar med en effektiv outplacementlösning. Vi erbjuder personligt upplagt stöd och en välbeprövad metodik i arbetet med att hitta ett nytt relevant jobb.

Under en begränsad tid har du ett nära samarbete med en personlig coach som hjälper dig att identifiera nya möjligheter och att fokusera på rätt aktiviteter för att hitta din nästa utmaning. Tillsammans kartlägger vi dina värderingar, intressen, kunskaper, färdigheter, erfarenheter, personliga styrkor, drivkrafter och dina utvecklingsområden. Du får stöd kring jobbsökning, CV och din LinkedIn-profil. Med vårt breda nätverk på arbetsmarknaden inom Life Science, Engineering & Technology samt IT kan vi vara både rådgivare och katalysator på vägen till nästa jobb.

Skräddarsytt outplacementprogram för just dig

Varje program skräddarsys så att det passar dina förutsättningar och behov. Med hjälp av en erfaren coach får du ett bollplank som både är strateg och extra drivkraft för att du ska nå dina mål.

Vi erbjuder alltid ett första förutsättningslöst möte innan beslut om ett eventuellt samarbete fattas. Under mötet går vi igenom din situation, dina behov, vår metod och hur ett samarbete oss emellan skulle kunna se ut.

Outplacement Intensiv

Passar: Personer som behöver bolla idéer och hålla ångan uppe
Programtid: 3 månader
Programmet pågår i upp till 3 månader och passar den självständige. Under programmets gång träffas klienten och coachen regelbundet på överenskomna tider och klienten har däremellan tillgång till sin coach via telefon och mail. Coachen har en stöttande funktion och används ofta av klienten för att bolla idéer och få återkoppling.

Outplacement Chef & Specialist

Passar: Personer som arbetar som chefer eller specialister
Programtid: 6 månader
Programmet pågår i upp till 6 månader och passar klienter som vill ha stöd av en seniorcoach med erfarenhet som chef. Regelbundna möten är stommen i programmet. Förutom att identifiera och söka nya tjänster ligger fokus på att utveckla och finslipa sättet att profilera sig mot intressanta företag och organisationer. Under programmets gång har klienten också tillgång till support från sin coach via mail och telefon.

Outplacement Executive

Passar: Personer med högre chefsbefattningar
Programtid: 6 månader
Programmet pågår i upp till 6 månader och passar klienter med högre chefsbefattningar. Klienten träffar en seniorcoach. Innehåll och intensitet anpassas helt efter klientens behov. Det personliga varumärket är i fokus och tillsammans med coachen arbetar klienten med att ta fram strategier för att marknadsföra sig mot intressanta företag.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
You must accept the Terms and Conditions.
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

bcf-vanforetag-logo-trans