Executive Search

Rekrytering av nyckelpersoner är en allt större utmaning och framgången i detta en nödvändighet för att bibehålla och stärka sin konkurrenskraft. Jakten på talanger och värdeskapande rekryteringar kräver enormt mycket hårt arbete likväl som fingertoppskänsla för att bli rätt. Därför vet vi att det idag krävs ett mer aktivt och entreprenöriellt tillvägagångssätt för att möta de behov och önskemål som finns på marknaden.

Vår målsättning är att identifiera och attrahera de bästa kandidaterna på marknaden och vi drivs av engagemang, nyfikenhet, tillgänglighet och långsiktighet.

Allt sedan starten 2001 har Moveup byggt upp gedigen kunskap inom de branscher vi verkar såväl som starka nätverk bland kandidater. Detta ger Moveup alla de förutsättningar som krävs för att identifiera och attrahera kandidater långt bortom dem som aktivt söker nytt arbete eller som finns i våra befintliga nätverk

Våra kunder kan därför förvänta sig ett omfattande och strukturerat searcharbete med ett resultat som ofta överträffar förväntningarna. Vårt mål är inte att bara tillsätta en position utan att faktiskt på allvar vara med och bidra i vår kunds utveckling och framgång.

Kund- & Kandidatenkät

Som ett led i vår kvalitetspolicy genomför vi alltid en kund- och kandidatenkät efter avslutad rekrytering. Här får både uppdragsgivare och kandidat tillfälle att utvärdera vårt arbete. Men det blir också ett tillfälle för kandidater att bedöma hela den upplevelse som rekryteringen inneburit i mötet med både oss och uppdragsgivare. Något vi sedan drar lärdom av i kommande rekryteringar tillsammans.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom 24 timmar.

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
You must accept the Terms and Conditions.
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

bcf-vanforetag-logo-trans