Uppdrag tillsatt

District Manager Östergötland / Småland

  • Mundipharma
  • Linköping, Norrköping, Jönköping
  • Publicerad: 4 juni, 2018

Till vår kund söker vi nu en framåt och engagerad medarbetare som stöttar våra tre ledord

ACCOUNTABILITY

Vi tar alla ansvar för att vårt företag utvecklas. Utan att kompromissa med vårt ansvar för patienter, samarbetspartners och kollegor.

AGILITY

Vi värdesätter förändring och satsar hårt på att skapa den. Det är inte alltid säkra val och kända rutiner som skapar den innovation som krävs för att nå målen.

AMBITION

Vi är ambitiösa. Inte bara för oss själva eller vårt eget team utan för hela vårt företag. Vår viktigaste drivkraft är vår nyfikenhet och lust att skapa förändring och utveckling.
Som District Manager får du möjlighet att arbeta med spännande och innovativa produkter. Du ansvarar för att driva och utveckla försäljningen av Mundipharmas produkter.

Vi söker nu en District Manager, lämplig bostadsort är Linköping/Norrköping eller Jönköping

Vi söker dig som vill arbeta med att bygga långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär är att arbeta med hela marknadsmixen i distriktet och genomföra säljaktiviteter med läkare, sjuksköterskor samt andra beslutsfattare inom vården. Du kommer därutöver att vara involverad i att driva projekt inom olika områden.

Mundipharma söker en person med god erfarenhet av försäljning och marknadsföring inom läkemedel. Tidigare erfarenhet av försäljning inom ett flertal terapiområden så som andningsvägar eller diabetes är en fördel. Du bör även ha god erfarenhet av att kunna påverka beslutsfattare på olika nivåer inom sjukvården.

Som person är du affärsmässig och målinriktad med en stark vilja att nå uppsatta mål. Du har en väl utvecklad förmåga att påverka genom att förstå kundens behov, nätverk och drivkrafter. Du brinner för att arbeta med försäljning och har ett stort engagemang för ditt arbete. Vi värdesätter att du också är en social och prestigelös person som trivs med att arbeta i nära samarbete med övriga i teamet.

Om du känner att Mundipharmas ledord passar ditt sätt att arbeta är du välkommen att kontakta Richard Etz på Moveup för mer information. Du når honom på 0733-87 27 21. Maila gärna din CV och personligt brev till richard.etz@moveup.se

”Genom att skicka din ansökan ger du också ditt samtycke till att vi lagrar dina personuppgifter, inklusive CV & personligt brev samt att vi äger rättigheten att dela dessa uppgifter med tredje part (vår uppdragsgivare). Samtycket kan du återkalla när du vill.”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

barnsupporter-foretag-2019_marke
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn