Uppdrag tillsatt

CEO / VD

  • Moveup
  • Stockholm
  • Publicerad: 12 juni, 2019
  • Fulltid

Vi söker en VD till ett tillverkande bolag med bas i Stockholm. Företaget har en god tillväxt och fortsatt höga tillväxtmål på den internationella marknaden, både inom Retail och B2B, och driver affärer genom både distributörer och direktförsäljning.  Lokalt har VD ansvar för ledningsgruppen som omfattar produktion, försäljning och marknadsföring, finans och HR.

En lämplig kandidat har gedigen erfarenhet av att driva försäljning och affärsutveckling internationellt (utanför Norden), från antingen den medicintekniska industrin, läkemedelsbranschen eller inom tex kosttillskott. Du är van att förhandla med och presentera affärsförslag för kunder på ledningsgruppsnivå. Det är en fördel om du har bakgrund från ett tillverkande bolag och produktionsoptimering. Du har gedigen ledarerfarenhet med förmåga att entusiasmera. Sannolikt har du mångårig bakgrund från att göra internationella affärer och vill ta steget till VD, eller så är du idag affärsdrivande VD för ett mindre bolag.

Om du är intresserad så skicka CV och brev på engelska till daniel.kremer@moveup.se så snart som möjligt. För mer information, ring Daniel på 0733-87 27 24.

Genom att skicka din ansökan ger du också ditt samtycke till att vi lagrar dina personuppgifter, inklusive CV & personligt brev samt att vi äger rättigheten att dela dessa uppgifter med tredje part (vår uppdragsgivare). Samtycket kan du återkalla när du vill.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

barnsupporter-foretag-2019_marke

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn