Uppdrag tillsatt

Servicetekniker till KEN Hygiene Systems

 • KEN Hygiene Systems
 • Göteborg, Malmö, Halmstad, Jönköping
 • Publicerad: 17 juni, 2019
 • Fulltid

KEN Hygiene Systems är en av världens mest innovativa tillverkare av desinfektorer och tillhandahåller kompletta system för desinfektion och infektionsprevention till sjukhus, laboratorium, läkemedelsföretag och livsmedelstillverkare världen över. KEN Hygiene Systems expanderar och vill nu förstärka sitt svenska team med en Servicetekniker.

Om rollen

Företaget erbjuder en möjlighet att få arbeta med medicintekniska produkter, där utbyte av erfarenheter och professionell respekt gör det både roligt och meningsfullt att gå till arbetet. Du kommer att möta andra kollegor både i Sverige och utomlands som är stolta över våra produkter som verkligen gör skillnad i människors liv. Vi erbjuder dig frihet under ansvar samt utbildningar kring de produkter och system som vi erbjuder våra kunder.

I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på olika typer av medicintekniska maskiner. Ditt arbete sker ute på fält hos våra kunder på sjukhus, vårdcentraler och läkarmottagningar.

Kvalifikationer och personlighet

 • Du bör ha teknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med disk/kyl utrustning.
 • Tidigare erfarenhet av autoklaver är ett stort plus.
 • En god datorvana är önskvärt då mycket av felsökningen sker via dator.
 • Tidigare erfarenhet av validering är meriterande.
 • Kunskaper inom el och reglerteknik samt erfarenhet att läsa schema för dessa är önskvärt.
 • Du bör behärska svenska och engelska i tal och skrift.
 • Inneha lägst körkort B.

Då distriktet för tjänsten är västra och södra Sverige bor du lämpligen i Västra Götaland, Skåne, Halland eller Småland.  


Vi ser gärna att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. Du bör även ha ett gott ordningssinne och ett intresse att kontinuerligt vidareutbildas dig.

Det är viktigt att du delar företagets ambition och målsättning att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra varumärken.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Ken Hygiene Systems med Moveup Consulting. Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryteringskonsult Karin Tomin: tel: 0733-440900 eller karin.tomin@moveup.se

Välkommen med din ansökan i form av CV samt personligt brev, via e-post till karin.tomin@moveup.se

Vi ser fram emot din ansökan!

”Genom att skicka din ansökan ger du också ditt samtycke till att vi lagrar dina personuppgifter, inklusive CV & personligt brev samt att vi äger rättigheten att dela dessa uppgifter med tredje part (vår uppdragsgivare). Samtycket kan du återkalla när du vill.”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

barnsupporter-foretag-2019_marke

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn