Uppdrag tillsatt

Säljare Medicinteknik SportsMed Södra Sverige

 • Smith & Nephew
 • Södra Sverige
 • Publicerad: 27 juni, 2018
 • Fulltid

Har du ett intresse för medicinteknik och anatomi? Är du en självständig säljare som vet hur man etablerar och vårdar kundrelationer? I rollen som säljare blir du vår produktspecialist som ägnar din tid åt att konsultativt sälja medicinteknisk utrustning inom SportsMed till läkare, inköpare och andra beslutsfattare.

Som vår nya säljare blir du ansvarig för att driva och maximera försäljningen av Smith & Nephews SportsMed-produkter i södra Sverige genom regelbunden kontakt med dina kunder. Detta är en roll där du ca 80 % av tiden befinner dig ute hos kund, primärt i operationssalar.

Sälj innovativa medicintekniska produkter av hög kvalitet

Du tar över en betydelsefull kundportfölj med kunder som du ser efter och håller uppdaterade kring vårt sortiment. Därtill identifierar du nya kunder som du bygger långvariga relationer med.  Genom att inge förtroende och demonstrera stora kunskaper kring våra produkter övertygar du kunderna om våra fördelar jämte konkurrenterna.

Maximera försäljningen i ditt område

Du planlägger och genomför säljprocessen i linje med företagets övergripande strategi i samråd med försäljningschefen. På det viset träffar du alltid kunden förberedd och med den specifika kunskap som de har användning för.

Du är en van och självständig säljare. På Smith & Nephew får du en noggrann introduktion och träning i våra produkter. Du kan alltid söka sparring hos din säljchef, samtidigt som dina kollegor kan bidra med perspektiv och råd. Utöver detta får du firmabil, Internet, iPad och smartphone.

Dina ansvarsområden innefattar:

 • Sälja utrustning och förbrukningsprodukter inom SportsMed-sortimentet till sjukhuspersonal genom konsultativ försäljning
 • Förhandla ramavtal med de större kunderna
 • Kontinuerligt hålla dig uppdaterad kring distriktet, kunderna, konkurrenter, marknadstrender och produkter
 • Fortlöpande identifiera nya affärsmöjligheter samtidigt som du maximerar försäljningen hos existerande kunder
 • Genomförande av administration och uppdatering av CRM inom avsatt tid

Erfarenhet av försäljning och kännedom om friskvård

Du har minst 3 års erfarenhet av försäljning, samtidigt som du har kunskap om anatomi. Erfarenhet av att förhandla med kirurger, läkare og annan medicinsk personal är meriterande. Har du också erfarenhet av operationer är det en fördel. Du kan läsa kliniska papper och du kan omvandla evidensbaserade rapporter till försäljningsargument. I tillägg till detta är du:

 • Kapabel att sälja och samtidigt se slutmålet, och du har dokumenterat goda säljresultat
 • Självdriven, resultatorienterad och vet när du ska gå på avslut
 • Duktig på att bygga och upprätthålla relationer, och kan hantera parallella försäljningsprocesser
 • Strukturerad, med förmågan att planlägga och genomföra dina försäljningsaktiviteter
 • Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift
 • Datorvan och behärskar Office-paketet, samt erfarenhet av att CRM-system
 • Lämplig bostadsort är Skåne, Blekinge, Kronoberg

Eventuell tidigare erfarenhet av försäljning av medicinteknik är givetvis starkt meriterande, men vi ser också gärna sökanden med andra bakgrunder. Detta kan exempelvis vara aktningsvärda säljerfarenheter från andra branscher eller utbildning inom livsvetenskap, business management och andra närliggande områden.

I denna rekrytering har Smith & Nephew valt Moveup Consulting AB som rekryteringpartner. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Richard Etz på tel. 0733-872721.

Skicka ditt CV och personligt brev så snart som möjligt.

”Genom att skicka din ansökan ger du också ditt samtycke till att vi lagrar dina personuppgifter, inklusive CV & personligt brev samt att vi äger rättigheten att dela dessa uppgifter med tredje part (vår uppdragsgivare). Samtycket kan du återkalla när du vill.”

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

bcf-vanforetag-logo-trans
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn