Uppdrag tillsatt

Säljande Rekryteringskonsult – Stockholm

  • Moveup Consulting AB
  • Stockholm
  • Publicerad: 23 december, 2018
  • full-time

Bringing Great People Together

Moveup har en stark position i Skandinavien och ska fortsätta att växa i Stockholm och Göteborg

 

om tjänsten

Vår styrka är våra konsulters förmåga att skapa värde för våra kandidater och kunder baserat på att vi är experter inom rekrytering och våra respektive branschområden. Vi skapar och utvecklar starka relationer med kvalificerade kandidater och uppdragsgivare. Som rekryteringskonsult på Moveup har du ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen och du kommer att jobba i team med kollegor som stöttar dig i uppdragen. Vi samarbetar idag med stora och välkända företag men även med mindre men synnerligen spännande varumärken. Ditt fokus blir att utveckla våra befintliga kunder samt att skapa en egen portfölj av kunder och uppdrag som du gillar och trivs med. Till din hjälp har du kompetenta kollegor med flera års erfarenhet av uppsökande rekrytering inom våra branschområden.

 

mer om tjänsten

Våra konsulter arbetar såväl självständigt som i team med både försäljning och leverans. Det innebär att aktivt bearbeta uppdragsgivare för att presentera din och Moveups kompetens inom området. Arbetet bedrivs sedan inom ramen för en välbeprövad rekryteringsprocess. Du arbetar resultatinriktat mot egen budget och driver självständigt dina uppdrag i projektform.

Vi erbjuder stora möjligheter att påverka din utveckling och utöver detta:

  • Stimulerande arbetsmiljö i centralt belägna kontor i Stockholm och Göteborg
  • Modern och mobil infrastruktur med bra stödsystem
  • Samverkan med erfarna kollegor
  • Frihet under ansvar
  • Attraktiva ersättningsmodeller
  • Intern- och extern utbildning och vidareutveckling

din profil

Vi letar särskilt efter dig med eget affärsdriv, som älskar att bygga nätverk och relationer. Förmodligen har du några års säljerfarenhet från läkemedel, medicinteknik eller it-teknik branschen eller så arbetar du som rekryteringskonsult eller researcher hos någon av våra branschkollegor.

Du har sannolikt en högskoleutbildning och gärna erfarenhet inom tjänsteförsäljning. Men det allra viktigaste är din personlighet. Är du självgående med teamkänsla? Tycker du att det är viktigt att ha kul på jobbet? Lockas du av att jobba med välkända varumärken som ofta är stora globala företag? Är du drivande och van att arbeta mot högt uppsatta mål? Affärsmässig, professionell, prestigelös och säljande?

Då passar du bra in hos oss!

din ansökan

Vill du också vara med och ”Bringing Great People Together”?

Vänligen maila din CV och personligt brev till richard.etz@moveup.se så snart som möjligt dock senast den 23 januari 2019.

Vi hanterar alla ansökningar löpande och dessa är naturligtvis konfidentiella.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Richard Etz, på telefon: 0733-87 27 21 eller vår VD Tom Bergqvist på telefon 0733-87 27 22.

Välkommen med din ansökan!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

barnsupporter-foretag-2019_marke
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn