Uppdrag tillsatt

Säljare för digital tandvård

 • Dentsply Sirona
 • Stockholm
 • Publicerad: 14 juni, 2018
 • Fulltid

 

Om Dentsply Sirona

Dentsply Sirona är världens största tillverkare av tandvårdsprodukter och -lösningar, och har under 130 år erbjudit innovationer och service till tandvårdssektorn och patienter över hela världen. Dentsply Sirona utvecklar, tillverkar och marknadsför ett heltäckande utbud av produkter och lösningar för dental hälsa, liksom andra medicintekniska förbrukningsartiklar och har en stark varumärkesportfölj i världsklass. Som ”The Dental Solutions Company”, marknadsförs innovativa, högkvalitativa och effektiva lösningar för avancerad patientvård som ger bättre, säkrare och snabbare behandling. Vi har kontor i Mölndal och Skarpnäck. Dentsply Sironas globala huvudkontor ligger i USA, i York, Pennsylvania, och det internationella huvudkontoret finns i Salzburg, Österrike. Företagets aktier är listade på amerikanska NASDAQ under symbolen XRAY. Mer information om Dentsply Sirona och dess produkter finns på www.dentsplysirona.com

 

Om tjänsten

Som säljare inom CAD / CAM hos oss kommer du att bidra till att stärka vår marknadsposition i Sverige. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utveckla och implementera progressiva försäljningsprocesser för CEREC- och inLab-produkterna som täcker hela kedjan av lead management och uppföljning efter försäljningen. Du kommer att vara en del av vårt nordiska försäljningsteam och rapportera till Commercial Manager, Equipment Nordics.

I dina arbetsuppgifter ingår att;

 • besöka tandläkare och laboratorier i din region (Stockholm/Norr) för att sälja våra CAD / CAM-lösningar
 • utföra demonstrationer och delta i behandlingar; antingen ensam eller i samarbete med våra befintliga återförsäljare
 • stödja de lokala återförsäljarna i produktspecifika frågor
 • fungera som huvudkontakt för återförsäljare och försäljningskonsulter i regionen.
 • arbeta nära lokala utbildare och ledande opinionsledare inom dentalindustrin
 • samarbeta med återförsäljare gällande erbjudanden och upphandlingar
 • identifiera och analysera kundsegment och affärsmöjligheter tillsammans med kollegor från andra affärssegment

 

Vem du är

Du är van att utmana gamla arbetssätt, har en stor kommunikationsförmåga och trivs i att presentera och utbilda din målgrupp. Du har ett genuint intresse för innovativa tandläkarlösningar och IT-relaterade produkter. Du är självständig, positiv och självmotiverande och förstår värdet av att vara en del av ett engagerat team.

Du har;

 • tandteknisk utbildning eller
 • annan relevant utbildning, gärna inom dental
 • 3 – 5 års säljerfarenhet från ett teknikföretag eller inom dentalbranschen

Dessutom hanterar du med lätthet och flytande såväl svenska som engelska, i både tal och skrift. Tyska och andra nordiska språk är meriterande.

 

Bra att veta

Denna position kommer att utgå ifrån hemmakontor och innebära 40-50 övernattningar per år, främst i Sverige. Tjänsten utgår från Stockholm och är ansvarig för region Stockholm/Norr

För mer information, vänligen kontakta Moveup Consulting AB som är ansvariga för den här rekryteringen:

Madeleine Krig når du på madeleine.krig@moveup.se eller 0730 26 22 63

Vi kommer att läsa ansökningar kontinuerligt under ansökningstiden, så vi ser framemot din ansökan så snart som möjligt.

 

Genom att skicka din ansökan ger du också ditt samtycke till att vi lagrar dina personuppgifter, inklusive CV & personligt brev samt att vi äger rättigheten att dela dessa uppgifter med tredje part (vår uppdragsgivare). Samtycket kan du återkalla när du vill.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

bcf-vanforetag-logo-trans
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn