Uppdrag tillsatt

Sales Associate

  • Globus Medical
  • Västra/södra Sverige
  • Publicerad: 25 maj, 2018
  • Fulltid

Relaterad bild

Globus Medical, Inc. is a leading musculoskeletal implant manufacturer and is driving significant technological advancements across a complete suite of spinal products. Founded in 2003, Globus’ single-minded focus on advancing spinal surgery has made it the fastest growing company in the history of orthopedics. Globus is driven to utilize superior engineering and technology to achieve pain free, active lives for all patients with spinal disorders.

 

Som Sales Associate på Globus får du möjligheten att gradvis komma in rollen som säljare med ansvar för ett eget distrikt. Du kommer att få stöd av de andra i teamet och tillsammans med dem besöka kunder, allt för att på bästa sätt komma in i din nya yrkesroll och lära dig mer om försäljning. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet från sjukvården, antingen som sjuksköterska eller fysioterapeut. Att du tidigare har arbetat med försäljning är meriterande men inget krav. Det är däremot viktigt att du har ett intresse för att lära dig mer om försäljning och marknadsföring. Målet är att du efter en tid kommer att arbeta med egen budget och med ansvar för ditt eget säljdistrikt.

 

Som person är du social och bra på att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer med olika typer av människor. Du är flexibel som person och har lätt för att anpassa dig till olika situationer och miljöer. Att du är en nyfiken med stort engagemang och en vilja att lära sig mer om försäljning är viktigt. Det är en fördel om du tidigare har erfarenhet inom kirurgi och/eller operation. Lämplig utgångspunkt för denna tjänst är Göteborg eller Skåne. Om du tycker att detta låter som en rolig utmaning, skicka gärna din ansökan till Anna Krüger.

Genom att skicka din ansökan ger du också ditt samtycke till att vi lagrar dina personuppgifter, inklusive CV och personligt brev samt att vi äger rättigheten att dela dessa uppgifter med tredje part (vår uppdragsgivare). Samtycket kan du återkalla när du vill.

 

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

barnsupporter-foretag-2019_marke
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn