Resande Servicetekniker inom Medicinteknik sökes till Vingmed

  • Vingmed
  • Stockholm
  • Publicerad: 10 januari, 2020
  • Fulltime

Är du en teknikintresserad handyman som vill arbeta med produkter inom medicinteknik? Vill du arbeta på ett företag som arbetar med intressanta produkter och har korta beslutsvägar? Sök redan idag, urval sker löpande.


Vingmed söker nu sin nästa servicetekniker, här får du arbeta med spännande och nyutvecklade produkter inom medicinteknik. Tekniken är svår och utmanande vilket gör din vardag utvecklande och aldrig sig lik. Du arbetar med eget ansvar och har flexibilitet i din vardag. Du utgår hemifrån och har en tjänstebil du tar dig runt i.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir huvudsakligen service, underhåll och installationer av utrustningar inom området diskdesinfektorer och torkskåp för flexibel endoskopi. Arbetet utförs dels vid Vingmeds kontor i Järfälla men till största del ute på landets olika sjukhus, varför tjänsten är förenad med resor (ca 40–50 per år). Du kommer att, förutom med kollegorna på serviceavdelningen, ha ett nära samarbete med produktspecialisterna.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning och har ett starkt intresse för problemlösning och teknik. Tidigare erfarenhet som servicetekniker är ett krav, däremot behöver du inte ha arbetat inom medicinteknik tidigare. Vidareutbildning av produkterna sker både internt och hos leverantörerna.
Som person ser vi gärna att du är social och gillar att arbeta med mycket kundkontakt. Du är ansvarstagande och gillar att arbeta i grupp såväl som ensam.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Vingmed med Moveup Cconsulting. Vid frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Lucas Bryggman Lumare på 0733 145 345.
Skicka in din ansökan i form av CV till ansvarig rekryteringskonsult Lucas på Lucas.Bryggman@moveup.se
Vi ser fram emot din ansökan!

”Genom att skicka din ansökan ger du också ditt samtycke till att vi lagrar dina personuppgifter, inklusive CV & personligt brev samt att vi äger rättigheten att dela dessa uppgifter med tredje part (vår uppdragsgivare). Samtycket kan du återkalla när du vill.”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Ansvarig rekryterare

Lucas Bryggman

Lucas Bryggman

lucas.bryggman@moveup.se


moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

barnsupporter-foretag-2019_marke

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn