Uppdrag tillsatt

Regionsäljare till KEN Hygiene Systems

  • KEN Hygiene Systems
  • Göteborg, Malmö, Halmstad, Jönköping
  • Publicerad: 17 juni, 2019
  • Fulltid

KEN Hygiene Systems är en av världens mest innovativa tillverkare av desinfektorer och tillhandahåller kompletta system för desinfektion och infektionsprevention till sjukhus, laboratorium, läkemedelsföretag och livsmedelstillverkare världen över. KEN Hygiene Systems expanderar och vill nu förstärka sitt säljteam med en Regionansvarig Säljare för Västra/Södra Sverige.

Om rollen

Företaget erbjuder en möjlighet att få arbeta med medicintekniska produkter, där utbyte av erfarenheter och professionell respekt gör det både roligt och meningsfullt att gå till arbetet. Du kommer att möta andra kollegor både i Sverige och utomlands som är stolta över våra produkter som verkligen gör skillnad i människors liv. Vi erbjuder dig frihet under ansvar samt utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Dina kunder kommer finnas på regionens sjukhus, vårdcentraler och läkarmottagningar, där du arbetar med personal främst inom infektionsförebyggande. Du förväntas förvalta KEN Hygiene systems produktportfölj inom regionen, identifiera och driva försäljningen mot både befintliga och nya kundgrupper samt ansvara för utbildningen av användare.  

Kvalifikationer

Du har förståelse för teknisk försäljning och gärna en bakgrund inom svensk sjukvård eller annan likvärdig teknisk utbildning på högskolenivå. Vi ser gärna att du sedan tidigare har erfarenhet av försäljning av medicintekniska produkter, projektledning samt kunskap om offentlig upphandling.

Personliga egenskaper skattas högt och om du inte har tidigare säljerfarenhet så kan du ha kunskap och erfarenhet av produkter inom desinfektion från sjukvården.

För att lyckas i din roll hos bör du vara affärsmässig, drivande och tycka om att sätta och nå högt uppsatta mål. Du har för att kommunicera samt är van att arbeta självständigt samtidigt som du är en god teamspelare.

Du behöver ha goda datakunskaper samt vara flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Då distriktet för tjänsten är västra och södra Sverige bor du lämpligen i Västra Götaland, Skåne, Halland eller Småland.  

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Ken Hygiene Systems med Moveup Consulting. Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryteringskonsult Karin Tomin: tel: 0733-440900 eller karin.tomin@moveup.se

Välkommen med din ansökan i form av CV samt personligt brev, via e-post till karin.tomin@moveup.se

Vi ser fram emot din ansökan!

”Genom att skicka din ansökan ger du också ditt samtycke till att vi lagrar dina personuppgifter, inklusive CV & personligt brev samt att vi äger rättigheten att dela dessa uppgifter med tredje part (vår uppdragsgivare). Samtycket kan du återkalla när du vill.”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

barnsupporter-foretag-2019_marke

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn