Uppdrag tillsatt

Quality Assurance Specialist till Fujirebio Diagnostics

  • Fujirebio Diagnostics
  • Göteborg
  • Publicerad: 9 april, 2019
  • Fulltid

Fujirebio Diagnostics är ett globalt marknadsledande bioteknikföretag som utvecklar, tillverkar och marknadsför högkvalitativa immunoreagens samt in vitro diagnostiska test. I produktsortimentet ingår manuella samt automatiserade tester med fokus på cancerdiagnostik. Fujirebio Diagnostics söker nu en Quality Assurance (QA) Specialist till avdelningen för Quality & Regulatory compliance i Göteborg.  Detta är en spännande möjlighet för dig som brinner för kvalitet och medicinsk säkerhet och vill arbeta för ett ledande diagnostikföretag med hög produktkvalitet.

Om rollen

Som QA Specialist ansvarar du för att granska dokumentation från tillverkning och kvalitetskontroll för att säkerställa att dokument är korrekt och fullständigt ifyllda. Du utfärdar frisläppningscertifikat, utvecklar och administrerar riskhanteringsprocessen samt leder riskanalysmöten.

Du kommer vidare, som QA representant, vara delaktig i valideringar där du skriver, granskar och godkänner valideringsdokumentation. I dina arbetsuppgifter ingår även att administrera system för och delta i utredningsarbetet kring avvikelser, reklamationer samt ändringshantering.

Du har en nyckelroll i företaget med många kontakter både internt och externt. Utöver interaktion med företagets alla avdelningar har du även mycket kontakt med företagets leverantörer, distributörer och partners.

Den vi söker

  • Högskoleexamen inom kemi/biokemi/biologi.
  • 5 års erfarenhet från arbete enligt FDA QSR och ISO13485 alternativt inom annan reglerad industri såsom läkemedel. Erfarenhet även inom kvalitetssäkring är önskvärt.
  • Erfarenhet av validering av utrustning och processer.
  • Erfarenhet av arbete med riskanalys enligt ISO 14971.
  • Mycket goda kunskap om mjukvaror såsom Microsofts produkter (Outlook, Word, Excel, PowerPoint).
  • Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Den vi söker ska ha en utmärkt förmåga att kommunicera och att samarbeta med olika människor inom och mellan avdelningar. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och har samtidigt förmåga att arbeta under tidspress. För att lyckas i rollen som QA Specialist krävs att du har god organisatorisk förmåga, en vana att balansera olika arbetsuppgifter mot varandra samt förmåga att hålla tider i en verksamhet med mycket deadlines.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Moveup Consulting. Vid frågor gällande tjänsten kontakta rekryteringskonsult Karin Tomin: tel: 0733-440900 eller karin.tomin@moveup.se

Välkommen med din ansökan i form av CV samt personligt brev, senast den 12 maj via e-post: karin.tomin@moveup.se

”Genom att skicka din ansökan ger du också ditt samtycke till att vi lagrar dina personuppgifter, inklusive CV & personligt brev samt att vi äger rättigheten att dela dessa uppgifter med tredje part (vår uppdragsgivare). Samtycket kan du återkalla när du vill.”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

barnsupporter-foretag-2019_marke

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn