Produktspecialist inom Kardiologi

  • Vingmed
  • Mälardalen/Göteborg/Stockholm
  • Publicerad: 7 januari, 2020
  • Fulltime

Nu söker vi en Produktspecialist till vår uppdragsgivare Vingmed inom området kardiologi. Det här en ny roll där du kommer vara med och forma samt utveckla. Vi tror därför att du som person är självgående, driven och hittar gärna nya tillvägagångsätt.

Om företaget
I 40 år har Vingmed levererat medicinteknisk utrustning till svenska sjukhus. Tillsammans med systerbolagen i Norge, Danmark och Finland är Vingmed idag ett av Nordens största försäljningsbolag inom kardiologi, radiologi, endoskopi, medicinsk bild och IT, intensivvård,  kirurgi samt Lab.  Inom området kardiologi fokuserar Vingmed på att förse sjukvården med den mest effektiva och innovativa utrustningen på marknaden, bl.a. snabba och lättanvända hjärtstartare samt EKG-skrivare med touchfunktion och högupplöst färgskärm från Philips.  

Om rollen
I rollen som Produktspecialist kommer du arbetar självständigt med att kartlägga och bearbeta nya kunder samt utveckla och behålla befintliga kunder, i syfte att uppnå försäljningsmål och budget.  Med kunden i fokus bygger du nära och långsiktiga relationer genom ett genuint intresse för både Vingmeds produkter inom kardiologi och kundens verksamhet. Tyngdpunkten i din produktportfölj kommer vara på EKG, Arbets-EKG och Holter, samt Pocket ECG och defibrillatorer.
Du kommer rapportera till försäljningschefen och ingå i ett säljteam där du aktivt förväntas verka för ett gott samarbete och bidra till teamets utveckling och måluppfyllelse. Lämplig placeringsort för denna tjänst är Mälardalen och Göteborg med omnejd. Du bör vara bekväm med att resa i tjänsten, eftersom kunder och möten kommer vara i hela Sverige.

Arbetsuppgifter
– Kartlägga och bearbeta nya kunder samt utveckla och behålla befintliga kunder i syfte att uppnå försäljningsmål och budget
– Genomföra kundbesök, demonstrationer, utbildningar samt delta i utställningar
– Bygga och vårda långsiktiga kundrelationer
– Ansvara för upphandlingar inom affärssektionen.

Om dig
För att trivas i rollen ser vi att du har ett starkt eget driv, analytisk förmåga samt klarar av att jobba lika bra självständigt som i team.  Din förmåga att skapa kontakt med nya människor och samtidigt bygga långvariga relationer är en given faktor för att lyckas. Meriterande är att du har några års dokumenterad framgångsrik säljerfarenhet, gärna inom området medicinteknik. Har du ett intresse och kunskap inom IT ser vi det som en stor fördel. Vidare ser vi att du har erfarenhet inom kardiologi och behärskar svenska och engelska språket väl och lätt kan uttrycka dig i tal och skrift.

Kvalifikationer
– Utbildad sjuksköterska eller biomedicinsk analytiker med erfarenhet inom kardiologi 
– Meriterande om du har erfarenhet av försäljning inom sjukvårdsbranschen med dokumenterat goda säljresultat
– God systemvana i Office-paketet
– Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
– God kommunikativ förmåga och lätt för att bygga långsiktiga relationer i olika led
– Giltigt B-körkort.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Vingmed med Moveup Consulting. Vid frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Jelena Dogas 070 815 02 50. 
Skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev till ansvarig rekryteringskonsult Jelena Dogas på Jelena.dogas@moveup.se.

 Vi ser framemot din ansökan!

”Genom att skicka din ansökan ger du också ditt samtycke till att vi lagrar dina personuppgifter, inklusive CV & personligt brev samt att vi äger rättigheten att dela dessa uppgifter med tredje part (vår uppdragsgivare). Samtycket kan du återkalla när du vill.”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Ansvarig rekryterare

Jelena Dogas

jelena.dogas@moveup.se
+46 70 815 02 50

moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

barnsupporter-foretag-2019_marke

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn