Uppdrag tillsatt

Nordisk Produktchef till Mölnlycke

  • Mölnlycke Health Care
  • Göteborg
  • Publicerad: 5 februari, 2019
  • Fulltid

Vill du verkligen trivas och må bra i det du gör på, varje dag? Om svaret är ja då hör du ihop med oss! Vi skapar varje dag unika lösningar för hälso- och sjukvården för förbättrad livskvalitet. Vi brinner för det vi gör för det gör verklig skillnad i människors liv, varje dag!

Mölnlycke Health Care är en global marknadsledande leverantör som utformar och levererar produkter och lösningar för att behandla och förebygga alla typer av sår samt produkter för kirurgi. Detta för att bidra till positiva patientrelaterade, kliniska och ekonomiska resultat. Våra produkter och lösningar är kostnadseffektiva, vilket stöds av både kliniska och hälsoekonomiska studier. Vill du bli en del av vår spännande resa?

Vi söker nu en Nordisk Produktchef inom området Wound Care. Affärsområdet Wound Care marknadsför lösningar och produkter för avancerad och konventionell sårvård samt prevention. Wound Care är marknadsledande i samtliga nordiska länder och segmenterat på kundnivå i primär-, specialist-, akut-, egenvård och apotek. Akut- och primärvårdssektorn är störst av dessa segment. Affären drivs främst av upphandlingar och långa avtal, både via direktförsäljning och grossister.

Rollen
Som produktchef hos oss har du ett utåtriktat arbete med fokus på processer inom sälj, anbud och produktlansering. I ditt ansvarsområde selekterar du produkter och sortiment som är lämpliga för den nordiska marknaden. Du arbetar med marknadsplanen kontinuerligt och supporterar respektive land med att uppnå sina mål. Det innebär att du driver försäljning och aktiviteter med hjälp av ambassadörer på de lokala marknaderna. Som produktchef arbetar du nära sälj- och marknadsteamet samt gör uppföljningar av nyckelprodukter och nyckelkunder. Resor inom Norden och Baltikum med övernattningar förekommer.

Vem vi söker
Du har arbetat ett antal år som produktchef eller med marknad/kommunikation och har sannolikt en högskoleexamen. Du arbetar självständigt, kan driva flera projekt samtidigt och har en analytisk förmåga. Om du har erfarenhet av marknadskommunikation såsom att skriva texter och hantera sociala medier är det meriterande. Du är van att arbeta med Excel och har goda kunskaper i engelska.

Vi söker dig som framgångsrikt bygger relationer. Du har ett stort engagemang och gillar att inspirera människor omkring dig. För dig är det självklart att driva och marknadsföra idéer och produkter både internt och externt. Du trivs även i en miljö där processerna löpande digitaliseras. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev till rekryteringskonsult Karin Tomin, karin.tomin@moveup.se

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Karin på telefon 0733– 44 09 00.


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

barnsupporter-foretag-2019_marke

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn