Nordic Medical Device Manager

  • Bracco Imaging Scandinavia AB
  • Västra Götaland / Skåne
  • Publicerad: 30 november, 2018
  • Fulltid

Bracco Imaging Scandinavia AB marknadsför en stark och integrerad portfölj med högkvalitativa kontrastmedel samt medicintekniska produkter och tillbehör inom röntgen, MR, ultraljud och koronarangiografi: ett helhjärtat fokus på lösningar och tjänster för klinisk bilddiagnostik och ett helhetsansvar att ge stöd för utbildning och information inom Norden och Baltikum.

Nu söker vi en nordisk ’Medical Device Manager’, med placering i Västsverige, som kommer att ansvara för att driva produktportföljen inom de medicintekniska segmenten koronarangiografi/PCI och CT/MR. ACIST, ett företag inom Bracco-gruppen, är ett banbrytande interventions- och diagnostikföretag med en portfölj av avancerade produkter, bland annat världens första Rapid Exchange FFR och High Definition IVUS-system. ACIST är också en global marknadsledare inom avancerad kontrastinjektion för koronarangiografi. Som en del av Bracco-gruppen drar ACIST nytta av resurserna i ett multinationellt konglomerat med bred kompetens och ett engagemang för kontinuerlig utveckling. Bracco erbjuder ett världsledande helhetskoncept inom sitt område och du blir en del i ett företag i framkant.

Bracco Injeneering, ett företag inom Bracco-gruppen, har åtagit sig att utveckla de bästa integrerade injektionslösningarna med ett starkt arv inom forskning och innovation. Det erbjuder kvalitetslösningar för toppmoderna radiologicenter, som erbjuder beprövad injektionsteknik, byggd på Bracco-expertis.

 

Som nordisk Medical Device Manager jobbar du framför allt med att:

• Utveckla affärsområdet diagnostic imaging där målgruppen är sjukhus i hela Norden.
• Utveckla affärsområdet koronarangiografi/PCI där målgruppen är sjukhus i hela Norden.
• Ansvara för upphandlingsprocesser samt uppföljning av avtal och andra åtaganden.
• Agera som nordisk produktexpert.
• Skapa långsiktiga relationer med nyckelpersoner.
• Stötta den dedikerade ACIST-säljstyrkan i både försäljningsarbetet såväl som med djup teknisk förståelse.
• Knyta kontakter med interna intressegrupper.
• Vara med i utvecklingen av nya produkter.
• Samarbeta med och rapportera till den nordiska försäljningschefen.
• Deltaga på mässor och kongresser.

Upp till 70% av arbetstiden kan komma att bestå av resor.

 

Vi söker dig som brinner för affärer och har en dokumenterad erfarenhet av att skapa tillväxt i tidigare uppdrag. Du är självgående och drivs av att utveckla kundrelationer och att leverera ett mervärde till sjukvården. Du kan ha en bakgrund som produktchef inom medicinteknik med ett stort intresse för försäljning och en djup teknisk förståelse. Du kan även ha en djup teknisk bakgrund som tex applikationsspecialist inom industrin, kombinerat med ett stort intresse och fallenhet för försäljning.

Om du är intresserad av tjänsten så skicka din ansökan med CV till Daniel Kremer!

Genom att skicka din ansökan ger du också ditt samtycke till att vi lagrar dina personuppgifter, inklusive CV & personligt brev samt att vi äger rättigheten att dela dessa uppgifter med tredje part (vår uppdragsgivare). Samtycket kan du återkalla när du vill.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Ansvarig rekryterare

Daniel Kremer

daniel.kremer@moveup.se
+46 (0)733-87 27 24

moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

bcf-vanforetag-logo-trans
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn