Uppdrag tillsatt

Key Account Manager

 • adCare
 • Stockholm
 • Publicerad: 18 februari, 2019

adCARE Nordic Group är en framgångsrik privatägd koncern med dotterbolag i alla nordiska länder. adCare marknadsför ett framgångsrikt koncept med innovativa lösningar i samarbete med världsledande tillverkare i USA, Europa och Asien.

Företagets affärsidé är att erbjuda kunderna unika lösningar som väsentligt förbättrar patientvården och gör den kostnadseffektiv. Vi hjälper våra kunder med att analysera svårigheter inom våra/deras behandlingsområden för att ta fram de bästa lösningarna som verkligen förbättrar behandlingsresultaten med kostnadseffektivitet. Genom unik kompetens och en stark fokusering är målsättningen att växa snabbt. adCARE garanterar högsta service med bl.a leveranser inom 24 timmar inom Norden från centrallagret i Helsingborg.

Det är även viktigt att alla i vårt företag sätter stort värde på trivsel och bidrar till en trivsam kreativ miljö som stimulerar vårt framgångsrika team med högt i tak.

adCARE expanderar kraftigt och söker nu en ambitiös Key Account Manager som ska vara en aktiv del av att bygga och upp och utveckla försäljningen i östra Sverige. Som KAM kommer du att ansvara för hela processen från att planera och genomföra kundbesök, införsäljning och uppföljning till att utbilda dem på vårt framgångsrika koncept. Våra kunder är de större sjukhusen inom området. Tjänsten innebär resor inom Sverige.
Dina arbetsuppgifter är enligt följande:

 • Uppsökande försäljning med planering och genomförande av kundbesök på de större sjukhusen enligt utarbetad handlingsplan och strategier.
 • Utarbeta budgets, marknadsplaner och handlingsplaner i samarbete med ledningen.
 • Rådgivning, sparring och försäljning som bygger på att lösa varje kunds unika behov.
 • Bygga upp starka kundrelationer genom aktiva kundbesök
 • Kunskap om patienternas och sjukhusens behov med adCARE´s lösningar som grund
 • Planera och genomföra projekt.
 • Kundaktiviteter och undervisning.
 • Uppnå uppsatta mål

Lämplig bakgrund är några års erfarenhet samt dokumenterad framgångsrik försäljning av sjukvårdsprodukter inom lösning-/systemförsäljning inom sjukvården. Erfarenhet inom Urologi eller Kärlintervention eller närliggande områden är meriterande. Du bör ha en grundläggande förståelse för ekonomi samt goda datakunskaper (MS Office).

Som person är du drivande, energisk och välorganiserad. Du är resultatorienterad med en förmåga att skapa värde för kunderna. Du är förtroendeingivande med god förmåga att lyssna, definiera och utveckla kundernas behov

Det är viktigt att du har ett intresse för affärer med en förmåga att driva försäljningen framåt och nå avslut på alla affärer.

Om du tycker att detta låter som en spännande tjänst, vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Om du har några frågor om tjänsten, är du välkommen att ringa ansvarig konsult, Anna Krüger på 070-725 73 96 eller maila till anna.kruger@moveup.se

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

barnsupporter-foretag-2019_marke

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn