Uppdrag tillsatt

Key Account Manager VG/Skåne – lansering

  • Navamedic AB
  • Skåne / Västra Götaland
  • Publicerad: 10 januari, 2018
  • Fulltid

Navamedic är ett framgångsrikt bolag med en bred produktportfölj inom både original- och generikaläkemedel såväl som medicinteknik och medicinsk nutrition.
Navamedic grundades 2002 och ingår i Navamedic AS, noterat på börsen i Oslo, med huvudkontor för det nordiska marknadsbolaget i Göteborg. Bolaget har cirka 30 anställda och står nu inför en mycket spännande situation med lansering av två nya orginalläkemedel på den svenska marknaden under 2017-2018.

 

Navamedic söker en KAM Skåne/Västra Götaland som huvudsakligen kommer att arbeta med lanseringen av två nya läkemedel inom obesitas och urologi samt ha ansvar för en befintlig produktportfölj inom urologi. Som KAM kommer du arbeta med beslutsfattare och Key Opinion Leaders inom terapiområdena för att säkerställa lyckade lanseringar. I och med att Navamedic är ett växande bolag med stora ambitioner inför framtiden kommer du arbeta med stort eget ansvar på både strategisk och operativ nivå. Vi ser gärna att du har en stark drivkraft att skapa goda affärsresultat och att du trivs med att träffa beslutsfattare, sjukvårdspersonal och patienter i din vardag. Bolaget är i en expansiv fas och ser gärna sökande med ambitioner och villighet att bidraga med egna initiativ för framgångsrika lanseringar. Du är också del av ett bolag där vi arbetar tätt med kollegorna där vi både får och ger hjälp till varandra för att utvecklas tillsammans.

 

Om du tycker det är spännande att göra affärer och har en förmåga att jobba självständigt och engagerat med stor frihet under ansvar är du rätt person för Navamedic. Din bakgrund är sannolikt apotekare, sjuksköterska, dietist eller liknande. Det är en fördel med tidigare säljerfarenhet, samt kunskaper inom obesitas och/eller urologi. Lämplig bostadsort är Göteborg, Malmö eller ort mellan eller i närheten av dessa.

 

Kontakta Daniel Kremer för mer information eller skicka din ansökan med CV så snart som möjligt till daniel.kremer@moveup.se

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

barnsupporter-foretag-2019_marke
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn