Uppdrag tillsatt

Global Product Manager till Vitrolife

  • Vitrolife
  • Göteborg
  • Publicerad: 1 september, 2017
  • Fulltid

 

Vitrolife är en internationellt verksam medicinteknisk koncern. Vitrolife utvecklar, producerar och marknadsför produkter för fertilitetsbehandling. Verksamhet finns också för att möjliggöra utnyttjande och hantering av stamceller i terapeutiska syften.
Vitrolife har idag cirka 350 anställda och bolagets produkter säljs på ca 110 marknader. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i USA, Australien, Frankrike, Italien, Storbritannien, Kina, Japan, Tyskland och Danmark. Vitrolife-aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, Mid Cap. Vitrolifes vision är att uppfylla drömmen om att få ett barn. Vi förser IVF-kliniker världen över med produkter och service som ger dem möjlighet att hjälpa sina patienter att bli föräldrar.

Beskrivning av tjänsten
Till Vitrolifes globala marknadsavdelning rekryterar vi nu en Global Product Manager med placering vid företagets huvudkontor i Göteborg. Tjänsten innebär ansvar för delar av Vitrolifes produktportfölj inom embryologi.
Tjänsten ingår i Vitrolifes största affärsområde. Som produktchef supportar du våra säljare och distributörer samt verkar som en länk mellan forskning & utveckling och säljavdelningen. Affärsområdet arbetar med produkter i alla stadier av livscykeln, från utveckling av nya produkter, hantering av befintlig portfölj till lanseringar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att;
• Ansvara för livscykelplanering av dina produkter
• Ansvara för nya produktlanseringar
• Utveckla produktstrategi baserad på kundanalyser
• Hantera produktfrågor, operativt säljstöd och ansvara för mindre förbättringsprojekt
• Följa och övervaka produktområdet för att kunna initiera ändringar och utveckling

Tjänsten innebär tjänsteresor utomlands i samband med externa marknadsaktiviteter, samresor med säljare och samt besök på våra andra kontor.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet som produktchef och/eller marknadschef, från en global miljö inom medicinteknik. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du behärskar engelska och svenska flytande i både tal och skrift, kunskaper i andra språk är meriterande. Erfarenhet av produktutveckling och tvärfunktionellt arbete är också meriterande.
Du är en person som fokuserar på kundtillfredsställelse och levererar service av hög kvalitet till både externa och interna kunder. Du har en god kommunikativ förmåga och är en lösningsorienterad lagspelare som ser gruppens utmaningar som dina egna. Du är också resultatinriktad, självgående, drivande och har förmåga att leverera mot uppsatta tidsramar. Dina personliga värderingar ska vara i linje med Vitrolifes värderingar. Inom Vitrolife fokuserar vi mycket på samspelet mellan individer både mellan kollegor och med kunder. Där ska du känna dig hemma!

Intresserad?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

barnsupporter-foretag-2019_marke
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn