Uppdrag tillsatt

General Manager Sweden

KEBOMED är ett europeiskt bolag, som marknadsför och distribuerar medicinteknisk utrustning till sjukvårdsinrättningar i Europa. Företaget grundades 2004 som självständigt bolag men har varit verksamma sedan 1995 som en division i KEBO CARE.  KEBOMED Europe har ca 85 st medarbetare som arbetar utifrån gemensamma värderingar gällande ansvar, engagemang, professionalism och trovärdighet.
Våra medarbetare är specialiserade inom respektive område för att på bästa sätt kunna erbjuda kompetent rådgivning till våra kunder. Den produktportfölj KEBOMED erbjuder har ett brett utbud av kirurgisk utrustning, implantat, apparater, instrument och engångsprodukter från leverantörer i hela världen.

Vi söker nu en General Manager till den svenska verksamheten. Tjänsten innebär ett övergripande ansvar för att vidareutveckla verksamheten i Sverige. Huvudkontoret är placerat i Upplands Väsby.

Din bakgrund och profil

Som General Manager har du det strategiska såväl som det operativa ansvaret inklusive personalansvar för 8 personer. Du har ett stort intresse för försäljning och affärsutveckling. Som person är du resultatfokuserad, proaktiv och har en stark inre drivkraft. Din förmåga att skapa kontakt med nya människor och samtidigt bygga långvariga relationer är en given faktor för att lyckas. Du har en bakgrund inom ekonomi och marknadsföring med erfarenhet från läkemedel eller medicinteknik. Du bör också ha god erfarenhet av att ansvara för upphandlingar.

Ett starkt önskemål är att du har flera års dokumenterad erfarenhet av ledarskap och ett stort intresse för att bygga ett starkt team. Att du har ett intresse för teknik och apparatur är en fördel. Goda kunskaper i engelska är en förutsättning.

Lämplig bostadsort är Stockholm med omnejd. Om du tycker att tjänsten låter intressant, vänligen skicka din ansökan till ansvarig konsult, Anna Krüger.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

bcf-vanforetag-logo-trans

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn