Uppdrag tillsatt

Distriktschef för dentala implantat

 • Dentsply Sirona
 • Stockholm
 • Publicerad: 11 april, 2018
 • Fulltid

 

Om Dentsply Sirona

Dentsply Sirona är världens största tillverkare av tandvårdsprodukter och -lösningar, och har under 130 år erbjudit innovationer och service till tandvårdssektorn och patienter över hela världen. Dentsply Sirona utvecklar, tillverkar och marknadsför ett heltäckande utbud av produkter och lösningar för dental hälsa, liksom andra medicintekniska förbrukningsartiklar och har en stark varumärkesportfölj i världsklass. Som ”The Dental Solutions Company”, marknadsförs innovativa, högkvalitativa och effektiva lösningar för avancerad patientvård som ger bättre, säkrare och snabbare behandling. Vi har kontor i Mölndal och Skarpnäck. Dentsply Sironas globala huvudkontor ligger i USA, i York, Pennsylvania, och det internationella huvudkontoret finns i Salzburg, Österrike. Företagets aktier är listade på amerikanska NASDAQ under symbolen XRAY. Mer information om Dentsply Sirona och dess produkter finns på www.dentsplysirona.com

 

Som distriktschef för dentala implantat hos Dentsply Sirona kommer du att:

 • Utveckla och genomföra en försäljningsplan för befintliga och nya kunder i ditt distrikt som är Stockholm.
 • Förstå kundens behov och sälja in lämpliga produkter, lösningar och tjänster så att individuella säljmål uppnås.
 • Genomföra kundaktiviteter som företags- och produktpresentationer och praktiska produktgenomgångar.
 • Upprätthålla regelbunden kontakt med potentiella kunder; utveckla och genomföra kreativa aktiviteter som syftar till att öka kundbasen såväl som försäljningen.
 • Utveckla och underhålla relationer med viktiga opinionsledare i branschen.
 • Studera och hålla dig uppdaterad om produkter, teknologier, kliniska studier, konkurrenter samt tillämpa denna kunskap för dina strategier och taktik för att utveckla din affärsverksamhet.
 • Delta vid internationella, nationella och lokala mässor och företagsmöten
 • Utföra systematisk uppföljning av genomförda aktiviteter, besöksplanering samt analys av försäljningsresultat. Dentsply Sirona arbetar i salesforce.com

Dentsply Sirona erbjuder ett stimulerande, utmanande och roligt arbete samt all nödvändig sälj och produktutbildning.

Resor inom ditt distrikt – Stockholm – är en naturlig del i jobbet och dina kundbesök utgår från hemmet. 

 

Vem söker vi?

Du är en person med ett starkt inre driv att uppnå högt uppsatta mål. Du tycker om att göra affärer, bygga nätverk och genomföra professionella kundmöten. Som person är du lösningsorienterad, förtroendeingivande, tar ansvar och möter kunder och kollegor med positiv energi. Du är också strukturerad med en förmåga att administrera och kan planera din tid på ett effektivt sätt.

Odontologisk eller annan relevant utbildning är meriterande men inget krav. Har du erfarenhet från arbete med dentala implantat är detta såklart en fördel, men inte heller  ett krav då vi tror att du kan komma långt med rätt inställning och personlighet. Grundläggande IT-kunskaper, körkort samt svenska och engelska i tal och skrift är däremot ett krav.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Dentsply Sirona med Moveup Consulting. Är du intresserad av tjänsten och vill söka eller bara veta mer?

Kontakta Madeleine Krig på Moveup Consulting, 0730 262 263 eller skicka ditt CV och personliga brev direkt till henne på madeleine.krig@moveup.se

Ansökningar kommer behandlas löpande och vi ser fram emot din ansökan.

 

Genom att skicka din ansökan ger du också ditt samtycke till att vi lagrar dina personuppgifter, inklusive CV & personligt brev samt att vi äger rättigheten att dela dessa uppgifter med tredje part (vår uppdragsgivare). Samtycket kan du återkalla när du vill.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

bcf-vanforetag-logo-trans
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn