Clinical Specialist Nordics

  • Sverige
  • Publicerad: 16 augusti, 2019
  • Fulltid

För kunds räkning söker vi nu en Clinical Specialist Nordics som kommer att vara utbildningsansvarig mot sjukhusen i Norden för företagets produkter inom extracorporal fotoferes (ECP) och aferes.

Tjänsten är fältbaserad med hemmakontor, placerad i Sverige. Det är en heltidstjänst och du blir anställd av företaget. Då det kommer krävas en hel del resande i både Sverige, Norden och till ibland även inom Europa, ses närhet till flygplats som en fördel.

Du kommer lägga upp stor del av din tid själv, men förväntas också delta i interna samarbeten och projekt. Utbildning sker både på plats hos kunderna men även via telefon.

Inom företaget, ett globalt läkemedelsföretag, finns goda möjligheter för vidareutveckling framöver.

.

Vem söker vi?
Har du en bakgrund inom sjukvården som sjuksköterska eller har jobbat några år med en liknande tjänst som utbildningsansvarig inom läkemedel eller medicinteknik och brinner för utbildning och kommunikation så är detta tjänsten för dig!

Att du kan styra din egen tid, har god organisationsförmåga, tycker om att lösa problem och att samarbeta både med kunder och interna parter är ytterligare viktiga egenskaper för att lyckas som Clinical Specialist.

Du behöver inte ha kunskap inom området sedan innan, men flytande tal och skrift i minst ett skandinaviskt språk samt engelska är ett krav. Kan du fler av de nordiska språken är det en fördel för denna tjänst.

..

Ansökan
För mer detaljerad information om tjänsten och företaget som vi rekryterar åt så kontaktar du Madeleine Krig på Moveup Consulting på 0730 262 263.

Du kan också skicka ditt CV (på engelska) samt ev. personligt brev direkt till: madeleine.krig@moveup.se

Ansökningar behandlas löpande och vi ser fram emot din ansökan.

.

Genom att skicka din ansökan ger du också ditt samtycke till att vi lagrar dina personuppgifter, inklusive CV & personligt brev samt att vi äger rättigheten att dela dessa uppgifter med tredje part (vår uppdragsgivare). Samtycket kan du återkalla när du vill.

.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Ansvarig rekryterare

Madeleine Krig

Madeleine Krig

madeleine.krig@moveup.se
+46 (0)730 262 263

moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

barnsupporter-foretag-2019_marke

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn