Uppdrag tillsatt

Area Manager radiologi

  • Bracco Imaging Scandinavia AB
  • Stockholm/Uppsala
  • Publicerad: 5 december, 2017
  • Fulltid

Bracco Imaging Scandinavia AB marknadsför en stark och integrerad portfölj med högkvalitativa kontrastmedel samt medicintekniska produkter och tillbehör inom röntgen, PCI-lab, MRI och ultraljud: ett helhjärtat fokus på lösningar och tjänster för klinisk bilddiagnostik och ett helhetsansvar att ge stöd för utbildning och information i Norden.

Som specialister på kontrastmedel för bilddiagnostik är Bracco Imaging Scandinavias portföljer inriktade på hälso- och sjukvårdsleverantörernas praktiska verksamhet och på deras patienter samt på det breda utbud av tjänster som ger prov på vårt engagemang för vetenskaplig och teknisk utveckling.

Bracco Imaging Scandinavia AB har sitt säte i Göteborg med filialer i Danmark, Norge och Finland och är ett dotterbolag till Bracco Imaging S.p.A. med huvudkontor i Milano i Italien. Bracco Group har över 2 700 medarbetare världen över och verkar på mer än 90 marknader.

 

BEFATTNINGEN

Bracco Imaging Scandinavia AB söker en Area Manager/Säljare för Sverige med placering i Stockholmsområdet. Tjänsten innebär eget fältansvar för regionen. Du får jobba med unika produkter i ett tillväxtföretag och rapporterar direkt till nordiska försäljningschefen. Du kommer arbeta med en kvalificerad och positiv kundkrets. Kunderna finns inom röntgenkliniker, sjukhussektorn och privata röntgenkliniker.

Som Area Manager jobbar du framförallt med att:
• Utveckla affärsområdet radiologi där målgruppen är sjukhus i Sverige
• Ansvara för upphandlingsprocesser samt uppföljning av avtal och andra åtaganden.
• Skapa långsiktiga relationer med nyckelpersoner

Företaget erbjuder kunderna ett komplett koncept inom medicinsk bilddiagnostik, vilket innebär ett mervärde som avsevärt effektiviserar verksamheten för kunden..

KANDIDATEN

Vi söker en energisk säljare som är fascinerad av försäljning och kunder. Vi tror att du är mitt i din karriär och du levererar utöver försäljningsresultat även positiv energi och glädje till kunder och kollegor. Vi ser positivt på om du har försäljningserfarenhet även utanför läkemedelsområdet, till exempel från medicinteknik. Du har en framgångsrik bakgrund som fältsäljare och kan dokumentera framgång i försäljningsarbetet. Därför söker vi dig som:

• Har kunskap om försäljning mot hälso- och sjukvården.
• Trivs med högt tempo, är engagerad och är en utpräglad tävlingsmänniska.
• Är självständig och har en god planeringsförmåga.
• Skapar goda relationer, är kreativ och ser möjligheterna före svårigheterna.
• Genomgången LIF utbildning ses som merit.

Det är en förutsättning att du är bosatt inom Stor-Stockholm och du utgår från eget hemmakontor.

Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska. Du har datavana och erfarenheter av att arbeta med Microsoft Office.

Bracco Imaging Scandinavia erbjuder en kreativ och stimulerande miljö med professionella medarbetare i en internationell verksamhet.

LÖN OCH FÖRMÅNER

Företaget erbjuder bra villkor inkluderande belöningssystem och framtida personliga utvecklingsmöjligheter.

ÖNSKAD TIDPUNKT FÖR TILLTRÄDE

Bracco Imaging Scandinavia önskar tillträde snarast möjligt, så din intresseanmälan med bifogad CV vill vi gärna ha omgående.

I och med att vi löpande värderar de ansökningar vi får in, och tillsätter befattningen så snart vi hittat rätt person, vill vi gärna ha din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt.

Sänd din ansökan till Daniel Kremer snarast möjligt, på daniel.kremer@moveup.se

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

barnsupporter-foretag-2019_marke
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn