Uppdrag tillsatt

Account Manager – lansering av ny teknologi

  • Fresenius Medical Care
  • Stockholm/Malmö/Göteborg
  • Publicerad: 14 augusti, 2017
  • Fulltid

Fresenius Medical Care Sverige AB har funnits på den svenska marknaden sedan 1978. Företaget är världsledande inom produkter och tjänster till människor som genomgår dialysbehandling på grund av kronisk njursvikt. Kronisk njursvikt drabbar idag ca 1.8 miljoner människor världen över. I Sverige är det idag närmare 4 000 personer som får någon form av dialysbehandling.

Kontoret är beläget i Sollentuna utanför Stockholm, där det idag arbetar 35 personer med försäljning, service, ekonomi och utbildning. Fresenius erbjuder dig en arbetsplats med lojala och engagerade kollegor med stor gemenskap och som alltid har nära till skratt.

I linje med strategin att fortsätta vara ett tillväxtbolag kommer bolaget nu lansera en ny banbrytande teknologi med unika funktioner på marknaden.  För att genomföra lanseringen söker bolaget nu en Account Manager (AM) som kommer arbeta främst mot intensivvårdsavdelningar på universitetskliniker i Sverige. AM kommer att ha ansvar för att introducera och bygga försäljning av teknologin genom kundbesök, utbildningar, workshops, deltagande på mässor och kongresser etc.

Som lämplig kandidat är du intensivvårdssjuksköterska med ett par års säljerfarenhet inom medicinteknik. En bakgrund inom respiratorförsäljning och/eller respiratoransvarig är meriterande. Tidigare erfarenhet inom försäljning av kapitalutrustning är en fördel. Lämplig bostadsort är Stockholm, Malmö, Göteborg med möjlighet till frekvent resande i Sverige.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

barnsupporter-foretag-2019_marke
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn