Uppdrag tillsatt

Sales Executive, WebOn Stockholm

 • WebOn
 • Stockholm
 • Publicerad: 31 juli, 2017
 • Fulltid

Blir en nyckelspelare i nästa industriella revolution.

Du vet redan att nästa generation internetlösningar kommer att byggas “API first”. Nu vill vi göra dig till en auktoritet på API-baserade Saas-lösningar för e-handel och hanteringen av produktinformation. Det kommer göra dig till en nyckelspelare i “The API Economy” – en av hörnstenarna i den fjärde industriella revolutionen.

Om den inledningen får håret på dina armarna att resa sig, så kan du vara personen vi letar efter. Har du dessutom erfarenhet som säljare/marknadsförare av digitala tjänster så vill vi gärna träffa dig.

WebOn är ett norskt IT-företag som tillhandahåller lösningar för PIM, product information management, och e-handel. Med nästa generations API-baserade Saas-lösning för PIM och e-handel leder vi utvecklingen i Skandinavien.

Nu behöver vi en säljare/marknadsförare för expansionen i Sverige. Den personen kommer att vara en av nyckelpersonerna för satsningen utanför Norge.

Som Sales Executive för WebOn Sverige kommer du att:

 • sälja och marknadsföra marknadsledande lösningar för PIM och e-handel
 • bli en auktoritet på Saas-, och API-baserade lösningar
 • vara en representant för The API Economy

Med WebOn kommer du att få vara med och leda utvecklingen. Revolutionen börjar nu.

Som Sales Executive kommer du proaktivt att säkerställa att relevanta kunder på den svenska marknaden känner till WebOns olika produkter samt lösningar.

Du får:

 • En utvecklande och varierande roll med fokus på att skapa intresse och försäljning genom sälj- och marknadsföring av WebOns lösningar.
 • Arbeta med starkt efterfrågade produkter/lösningar, med goda möjligheter till anpassning efter kunds behov.
 • Arbeta i ett expansivt produktbolag med befintligt leverans hos svenska kunder.
 • Arbeta i ett bolag där energin och viljan att lyckas är hög och där medmänsklighet och teamprestation prioriteras.
 • Arbeta med specialister inom området för e-handel.

Tjänsten är placerad på Webons kontor i centrala Stockholm. Det förekommer resor i tjänsten till viss del.

Vem är du?

Vi tror att Du är en person med stort intresse för sälj och marknadsföring, någon som är driven och tycker om att lösa kunders behov. Du har en erfarenhet av att arbeta med molnbaserade tjänster, e-commerce och/eller PIM. Vi ser gärna att du har erfarenhet från en position där du arbetat kundnära med såväl kundbearbetning som online marketing.

I din roll som Sales Executive kommer du att ha stöttning via ditt team och av lokala specialister som arkitekter och projektledare som fungerar som bollplank och specialister i samband med pre-sales.

För att lyckas i rollen som Sales Executive tror vi att du är driven, strukturerad och utåtriktad. Du driver gärna på och via en god kommunikationsförmåga skapar du tydlighet och struktur i dina kontakter med kunden. Du är van vid kundmöten samt orädd inför presentationer för större möten och seminarier.

Du är självständig, målinriktad och strukturerad och har förmåga att både sätta en plan och att genomföra den. Parat med detta samverkar du i team med både lokala kollegor och kollegor på de andra kontoren inom WebOns organisation. I och med att dina kunder är multinationella behärskar du såväl engelska som svenska flytande i tal och skrift.

Ansökan

Ansvarig för denna rekrytering är Madeleine Krig på Moveup Consulting. Du når henne via madeleine.krig@moveup.se eller på 0730 262 263 om du har frågor och/eller vill veta mer om tjänsten. Ansökan kan skickas direkt till madeleine.krig@moveup.se

Ansökningar behandlas löpande så ansök idag! Vi ser fram emot din ansökan!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

barnsupporter-foretag-2019_marke
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn