Uppdrag tillsatt

Senior teamledare Site Solutions

  • Ramboll Sverige AB
  • Gothenburg
  • Publicerad: 29 mars, 2019
  • Fulltid

Vi söker nu en senior teamledare inom Site Solutions till vårt kontor i Göteborg. Vi söker dig som arbetat som teknikkonsult inom förorenad mark och nu är redo att ta nästa steg i karriären. Du kommer att leda ett team med 10 konsulter. Ditt jobb blir att utveckla och leda personerna i teamet samt leda och driva egna uppdrag inom förorenad mark.

Krav

  • Arbetat med förorenad mark i minst 12 år

Önskvärt

  • Personalansvar
  • Konsulterfarenhet inom förorenad mark
  • Universitetsutbildning

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du är självgående, initiativrik och har lätt att samarbeta med andra. Det är viktigt att ha en god planeringsförmåga men också att kunna coacha och leda sina medarbetare.

Ramboll är en av världens största miljö- och hållbarhetsrådgivare och med vårt förvärv av RSM&CO utvecklar vi vårt erbjudande ytterligare på den svenska marknaden med bland annat digitala plattformar.

Vi erbjuder
Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Det händer mycket inom Ramboll Environment & Health och vi behöver dig som har ett stort intresse för miljöfrågornas roll i samhällsutvecklingen.
Arbetet är fritt, kreativt och stimulerande.

Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

I denna rekrytering har Ramboll Sverige AB valt Moveup Consulting AB som rekryteringpartner. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Wanderydz på tel. 0738-554451 eller katarina.wanderydz@moveup.se

Skicka ditt CV och personligt brev så snart som möjligt, senast 20/4 till katarina.wanderydz@moveup.se

”Genom att skicka din ansökan ger du också ditt samtycke till att vi lagrar dina personuppgifter, inklusive CV & personligt brev samt att vi äger rättigheten att dela dessa uppgifter med tredje part (vår uppdragsgivare). Samtycket kan du återkalla när du vill.”

Vi ser fram emot att höra från dig!


Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

barnsupporter-foretag-2019_marke

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn