Uppdrag tillsatt

Senior teamledare MKB

  • Ramboll Sverige AB
  • Göteborg
  • Publicerad: 3 juli, 2018
  • Fulltid

 

Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen. Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 13 000 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Vi drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har vi möjlighet att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar.

Senior teamledare MKB

Vi bygger en spjutspetsorganisation inom Environment & Health!
Environment & Health är ett av de utvalda fokusområdena inom Ramboll-koncernen där vi har en unik kompetens, då vi har en mycket stark specialistgrupp inom MKB i Sverige. Detta innebär att vi kommer att kunna medverka i större MKB-projekt, både i Sverige och internationellt, där du som medarbetare har möjlighet till en spännande utveckling inom området.

Vi söker nu en senior teamledare inom MKB/EIA (Environmental Impact Assessment) till vårt kontor i Göteborg. Vi söker dig som arbetat som teknikkonsult inom MKB och nu är reda att ta nästa steg i karriären. Du kommer att leda ett team med 11 erfarna konsulter. Ditt jobb blir att utveckla och leda personerna i teamet samt leda och driva egna uppdrag inom MKB.

Krav

·         Arbetat med MKB i minst 10 år

·         Arbetat med MKB mot antingen; Industri, Infrastruktur eller Vattenverksamhet.

 

Önskvärt

·         Personalansvar

·         Konsulterfarenhet inom MKB

·         Universitetsutbildning

 

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du är självgående, initiativrik och har lätt att samarbeta med andra. Det är viktigt att ha en god planeringsförmåga men också att kunna coacha och leda sina medarbetare.
Ramboll är en av världens största miljö- och hållbarhetsrådgivare och med vårt förvärv av RSM&CO utvecklar vi vårt erbjudande ytterligare på den svenska marknaden med bland annat digitala plattformar.

Vi erbjuder

Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Det händer mycket inom Ramboll Environment & Health och vi behöver dig som har ett stort intresse för miljöfrågornas roll i samhällsutvecklingen.
Arbetet är fritt, kreativt och stimulerande.

 

Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

 

I denna rekrytering har Ramboll Sverige AB valt Moveup Consulting AB som rekryteringspartner. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Katarina Wanderydz på tel. 0738-554451 eller katarina.wanderydz@moveup.se

Skicka ditt CV och personligt brev så snart som möjligt, senast 31/8.

”Genom att skicka din ansökan ger du också ditt samtycke till att vi lagrar dina personuppgifter, inklusive CV & personligt brev samt att vi äger rättigheten att dela dessa uppgifter med tredje part (vår uppdragsgivare). Samtycket kan du återkalla när du vill.”

Vi ser fram emot att höra från dig!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
moveup-bw@2x

Göteborg: Ullevigatan 19, Tel: 031 - 775 55 90
Stockholm: Saltmätargatan 8, Tel: 08 - 661 73 90
Cookies
Integritetspolicy

barnsupporter-foretag-2019_marke
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn